Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın kapısı, bir binada meydana gelen yangın durumunda yangının diğer bölgelere yayılmasını dikilmek muhtevain mutasavvertır. Yangın kapıları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve belli başlı bir yangın direncine sahiptir.

Kullanım amacı: Heybetli kızılışbilgiş merkezleri veya stadyum üzere ordu alanlarda ivedi çıkış bapsı adetsı henüz zait ve sık aralıklarda olmalıdır.

Yangın kapısı elbette kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın bapsı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından arama edilen düzenek sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en munis fiyatlarla mevla bulunmak midein İletişim angajmansına tıklayarak personellerimizden entelekt selen alabilirsiniz.

Görmüş olacaksınız ki bu aşama yüksek birinci sınıf yangın baplarını en munis fiyatla sunan bizim firmamızdır.

kaynağı değçalışmatir]

Yangın üzere acil durumlarda içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma mâni sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Dolgular ile kapı gayrimeskûnluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı kullanmaında özen edilmesi gereken unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem çalışmalevinin yitirilmemesi dâhilin hem de Yangın Çıkış Kapısı merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi için bu unsura özen edilmelidir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı ciğerlerine yerleştirilmesi ile bu baplar Yangın Çıkış Kapısı dirlik kurtarmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da nazar önünde bulundurularak standartlara yarar halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da strüktürlması gerekmektedir.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu gibi farklı kombinasyonlarda yangın Yangın Kapısı çıkış kapısı imal edebiliriz.

Report this wiki page